Servis sürecini başlatmak için;

Teknik ekibimize servis kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Servis kaydınızı oluşturmak için sitemizin en alt kısmında bulunan "Arıza Talep / Takip" bölümüne tıklayın.

Karşınıza çıkan ekranda "Yeni hesap oluşturmak için buraya tıklayın" yazan bölüme tıkladıktan sonra, formu sipariş oluşturduğunuz mail adresi ile doldurarak hesap oluşturmanız gerekmektedir.

Mail adresine gönderilen doğrulama kodunu "Doğrulama kodu" bölümüne girerek mail adresinizi doğrulayın.

Doğrulama kodunu girdikten sonra karşınıza gelen kişisel bilgi formunu dordurmanız gerekmektedir. Gerekli bilgileri doldurmanıza istinaden hesap oluşturma işlemleriniz tamamlanacaktır.

Hesap oluşturma işlemlerinizin ardından karşınıza servis kayıt ekranı gelecektir. Servis kaydı oluşturmak için sağ tarafta bulunan "Yeni Destek Talebi" butonuna tıklayın.

Yeni Destek Talebi bölümünde bulunan formu eksiksiz ve detaylı bir şekilde doldurunuz. Talebiniz ile ilgili görsel, miniDump, fatura vb materyalleri "Dosya Seç" butonuna tıklayarak servis kaydınıza ekleyebilirsiniz. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra en alt kısımda bulunan "Gönder" butonuna tıklayarak servis kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Servis kaydınızın oluşturulmasına istinaden ilgili birimimiz en kısa sürede tarafınıza buradan geri dönüş sağlayacaktır. Servis kaydınıza ek bilgi veya belge eklemek isterseniz; "Yeni Fotoğraf Yükle" butonunu kullanabilirsiniz.

Servis durumunu sitemizin en kısmında bulunan "Arıza Talep / Takip" bölümünden takip edebilir, teknik ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.